Auto theorie

Een Autocursus bij 1-dagscursus.nl is uniek!

Wil jij je autotheorie zo snel mogelijk halen? Geen tijd verspillen maar binnen een dag slagen voor je auto theorie examen? Volg een auto theoriecursus bij 1-dagscursus.nl. En dat voor maar 150,- inclusief examen.

Vergeleken met andere theoriescholen volg je een theoriecursus via 1-dagscursus.nl spotgoedkoop en krijg je daarvoor de allerbeste kwaliteit. Heb jij moeite hebt met boeken en cd-roms of wil je gewoon snel slagen voor jou theoriecursus? Stop dan met zoeken, want dan ben je hier aan het juiste adres. Goed voorbereid naar je theorie-examen geeft een gerust gevoel!

Door onze interactieve lesmethode is de theorie cursus niet alleen leerzaam maar ook ongelofelijk leuk! Met onze actuele CBR theorie vragen kan er direct worden geoefend voor het CBR examen wat de dag na de theoriecursus volgt. Je krijgt op een zeer examengerichte les en wordt je perfect voorbereid op het CBR examen. Daarbij krijgt iedereen individuele begeleiding waar hij/zij dat nodig heeft. Bij 1dags-cursus slaagt 90% de eerste keer wanneer zij na een theoriecursus op examen gaan. Mocht het jou nou overkomen dat je niet in 1 keer slaagt dan is er geen probleem, dan mag je de theoriecursus gratis opnieuw volgen.

Via 1-dagscursus.nl kan als enige in heel Nederland worden ingeschreven voor het CBR examen ZONDER DIGID en waar je zelf je examen online kan reserveren na de theoriecursus!Waarom een theoriecursus volgen bij 1-dagscursus.nl?
lees hier waarom wij jou aanraden een theoriecursus te volgen

Hoe ziet een dag bij 1-dagscursus.nl er uit?
lees hier hoe een theoriecursus is samengesteld

Wat houdt het volgen van een examen bij het CBR in?
lees hier wat je kan verwachten op de examendag bij het CBR


Kies hier jou cursus dag en schrijf je direct in via de onderstaande link!


Cursus datumBeschikbare plaatsenExamendatum & tijd
ma 06 januari 2014 06di 07 januari 2014
wo 15 januari 201409do 16 januari 2014
ma 27 januari 201410di 28 januari 2014Schrijf je in!
Auto theorie
Motor theorie
Vaarbewijs (KVB1 en KVB2)
Bromfiets theorie
BHV
English car Theory