Bromfiets theorie

Bromfiets theorie cursus Amsterdam

Wil jij je bromfiets theorie zo snel mogelijk halen? Geen tijd verspillen maar direct slagen voor je bromfiets theorie examen? Volg een theoriecursus bromfiets in een dag op een centrale locatie in Amsterdam. We beginnen 's ochtends om 09:00 en zijn circa 15:00 klaar. Een hele dag theorieles en klaar voor je examen! En dat voor maar 114,- euro inclusief examen.

Door onze interactieve benadering is de theorie cursus niet alleen leerzaam maar ook ongelofelijk leuk! Met onze actuele CBR theorie vragen kan je het theorie-examen direct oefenen en krijg je zeer examengericht les en wordt je perfect voorbereid op het CBR examen. Daarbij krijgt iedereen individuele begeleiding waar hij/zij dat nodig heeft. Bij 1-dagscursus slaagt 90% de eerste keer wanneer zij na een theoriecursus op examen gaan. Slaag je nou niet in 1 keer? Geen probleem, dan mag je de theoriecursus gratis opnieuw volgen.

Volg je de bromfiets theoriecursus bij 1-dagscursus.nl, dan leer je alles wat je nodig hebt en ben je dus snel klaar voor je theorie-examen. Daarna door voor het CBR praktijkexamen en haal snel je bromfiets rijbewijs!Waarom een theoriecursus volgen bij 1-dagscursus.nl?
lees hier waarom wij jou aanraden een theoriecursus te volgen

Hoe ziet een dag bij 1-dagscursus.nl er uit?
lees hier hoe een theoriecursus is samengesteld

Wat houdt het volgen van een examen bij het CBR in?
lees hier wat je kan verwachten op de examendag bij het CBR


Kies hier jou cursus dag en schrijf je direct in via de onderstaande link!


Cursus datumBeschikbare plaatsenExamendatum & tijd
di 28 januari 201410wo 29 jan 2014, 09:00Schrijf je in!
Auto theorie
Motor theorie
Vaarbewijs (KVB1 en KVB2)
Bromfiets theorie
BHV
English car Theory